Thursday, November 7, 2013

MALAYSIA - Pengawal Popular Berlakon

'Pengawal popular'  jadi pelakonAzman (kiri) ketika beraksi dalam drama Cinta Pandang Kedua di samping Dazrin dan Izara Aishah.
Muncul aksi cameo dalam drama Cinta Pandang Kedua

Kuala Lumpur: Rakaman kekecohan antara dirinya dengan isteri seorang pemain bola sepak terkenal, yang tersebar menerusi internet pada September lalu, membawa pengawal keselamatan, Azman Md Nayan, ke dunia lakonan.

Umpama rakaman semula atau parodi, Azman, 49, muncul menerusi aksi cameo bersama pelakon muda, Izara Aishah dan Dazrin Kamaruddin, dalam drama berjudul, Cinta Pandang Kedua, yang akan disiarkan TV9, bulan depan. 
Berkongsi pengalaman baru itu, Azman yang bertugas di Subang Skypark, Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah (LTSAAS), Petaling Jaya, tidak menyangka produksi drama terbabit menawarkan peluang berlakon kepadanya. 


“Saya hanya berlakon beberapa minit. Wataknya juga tidak besar mana. Kalau ada tawaran lagi selepas ini, saya tak tahu sama ada mahu terima atau tidak. Rasanya seperti mahu tapi malu sebab siapalah saya ini. Segan juga apabila berlakon dengan artis popular. sumber

No comments: